tom and bill and busra RockeR Aday Adayı
| Konu: Sweeney Todd Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Salı Şub. 19, 2008 10:33 pm | |
| ÖNCE KISACIK BİR BİLGİ Yönetmen: Tim Burton Senaryo : John Logan Görüntü yönetmeni: Dariusz olski Müzik: Stephen Sondheim Tür: Suç, Müzikal Yapım: ABD 2007 (Renkli) Dil: İngilizce Yapımcı Firmalar: DrEamWorks SKG Internet adresi: www.sweeneytoddmovie.comharika bir filmdi müzikalimsi bir tavrı vardı ben çok beğendim herkesin gitmesini isterim.Macera dolu... İŞTE BUDA BİR ÇOK SİTEDE BULUNAN KISA ÖZET Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor.? Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını? ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir. Zaman geçtikçe Sweneey ve Lovett ilginç bir ortaklığa adım atacaklardır. ACAYİP GÜZEL SİZE BEN ANLATMAK İSTERDİM AMA ÇOK UZUN OLURDU YAZAMAZDIM BUNUNLA İDARE EDİN.
En son tom and bill and busra tarafından Salı Şub. 19, 2008 10:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Sweeney Todd Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Çarş. Şub. 20, 2008 12:16 am | |
| Johhny zaten 1 numara.. başka söze gerek yok.. | |
|
tom and bill and busra RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Sweeney Todd Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Çarş. Şub. 20, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
Amaranthus Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 794 Yaş : 33 Localisation : evden :P Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Sweeney Todd Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi Ptsi Şub. 25, 2008 10:11 pm | |
| Tim Burton harikadır.Müzikalleri daha bi harikadır(bkz:Corpse Bride )Bu da 4 4lük bi film olmuş.Tam anlamıyla beklememe değdi | |
|
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| |