| AŞK | |
|
+15Bérith shaq thchica14 himalaya Aysun devilish_girl the_poison Black Amy_Lee zelis_1905 Amy_baNu ToolFan general_einstein ..HaZaL.. Old Boy 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Old Boy Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 43 Localisation : Çok uzak bir Galaxy'den... Kayıt tarihi : 20/03/07
| Konu: AŞK Çarş. Mart 21, 2007 4:04 pm | |
| Tartisilsa bile yasanmadan bilinmez, ama o kadar cok seyi kapsar ki.. Insan asik olmak ister, ya da istemez, dusunmek ister, ya da istemez, sadece aska asiktir, ya da inanclarina, hayatina, hayvanlara, dogaya, Tanrilarina..
Askin acisini sever kimisi, kimisi katlanamaz bu aciya, kimisi icin yoktur ask, kimisi icin sevgiye gecistir, bagimliliktir, saplantidir, platoniktir, kimisi icin tutku, seks, kimyadan ibarettir..
Askin hep var olacagina inananlar var, evliliklerin 10. yilinda bile "esime hala deli gibi asigim" diyenler var, ya da "ask cicim aylarinda bitti, simdi sadece sevgi, saygi vs var" diyenler var..
Kimyasal aciklamasi bile var. Asik olan insanlarin beyninde Testosterone, Oestrogen, Dopamine, Norepinephrine, Serotonin vs kimyasallari devreye girer. Askin cesitli evrelerinde bu kimyasallarin beyinde arttigi ya da azaldigi olur.
Bazilari sadece kimyasal bir cekim oldugunu dusunur askin..
Sizce? | |
|
| |
..HaZaL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 34 Localisation : denizli Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: AŞK Ptsi Ara. 10, 2007 2:56 am | |
| okadar sey söyleniyorki bu duygu için cok merak ediyorum nasıl bişey...hala yasamadım yasadım sandım ama askın gelip gecici oldugunu düşünmüyorum..yenilirmi içilir mi varmı varsa nerede hiç bi bilgim yok banada bi gün kahve içmeye gelirmi sormak lazım | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: AŞK Ptsi Ara. 17, 2007 2:32 pm | |
| bi faydasının olmadığı aşikar | |
|
| |
ToolFan Moderatör
| Konu: Geri: AŞK Salı Ara. 18, 2007 10:49 am | |
| aksine çok faydası olduğunu düşünüyorum.Birincisi cidden çok acı veren bişey olduğunu yaşamadan göremiyosun, büyük bir hayat dersinidir aşk.. İkincisi gerçekten iyi bir aşk yaşayanlar dünyanın en mutlu insanı oluyorlar, otomatikman her şey iyi gidiyor hayatınızda | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: AŞK Salı Ara. 18, 2007 5:49 pm | |
| - ToolFan demiş ki:
- aksine çok faydası olduğunu düşünüyorum.Birincisi cidden çok acı veren bişey olduğunu yaşamadan göremiyosun, büyük bir hayat dersinidir aşk.. İkincisi gerçekten iyi bir aşk yaşayanlar dünyanın en mutlu insanı oluyorlar, otomatikman her şey iyi gidiyor hayatınızda
abi ben daha görmedim mutlu olanını :D:D leyla ile mecnun bile bitti...mecnun leyla ya değil onu yaratana aşıkmış...o kadar peşinden koş sonra farket..kötü yaf | |
|
| |
Amy_baNu Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 36 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: AŞK Çarş. Ara. 19, 2007 12:27 pm | |
| hehehe komiksi yaf sonuçta leylaya aşık değilmiş ama tanrıya aşıkmış işte ve mutluymuş bi şekilde aşk mutluluğu getiriyo işte | |
|
| |
..HaZaL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 34 Localisation : denizli Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: AŞK Çarş. Ara. 19, 2007 9:17 pm | |
| - ToolFan demiş ki:
- aksine çok faydası olduğunu düşünüyorum.Birincisi cidden çok acı veren bişey olduğunu yaşamadan göremiyosun, büyük bir hayat dersinidir aşk.. İkincisi gerçekten iyi bir aşk yaşayanlar dünyanın en mutlu insanı oluyorlar, otomatikman her şey iyi gidiyor hayatınızda
buna katılmak zorundayım.cnkü sadece ask deil ufacık bi hoşlantı hatta ilgi bile insanda büyük farklılıklar yaşatıyo..ben yasadım asık oldum bitti..ama cok sey yasadım büyüdüm büyüttü beni mutluyum şimdi..iiyiki yasamısım... | |
|
| |
zelis_1905 Stajer RockeR
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 38 Localisation : Ankara-Manisa Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: AŞK Çarş. Ara. 19, 2007 11:23 pm | |
| İnsanın gözünü kör ettiği kesin iyisi ve ya kötüsüyle | |
|
| |
Amy_Lee Stajer RockeR
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 36 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: AŞK Çarş. Ara. 19, 2007 11:29 pm | |
| aşk güzel bişey(miş).. yaşamdan bilmek zor(muş)... yaşamak istiyorum | |
|
| |
Black Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 37 Localisation : Çook Uzaklardan.. Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: AŞK Cuma Ocak 04, 2008 11:55 am | |
| Aşk kesinlikle yaşamadanda bilinicek ve gerekli olduğu kesin bişeydir, ama aşk bi yandanda o kadar ikiyüzlüdür ki bi bakarsın intiharın eşiğinde kimsenin çekmediği kadar acı çekiyosun dikkatli olmak gerek | |
|
| |
the_poison Yeni Üye
| Konu: Geri: AŞK C.tesi Ocak 12, 2008 10:03 pm | |
| İyisiyle kötüsüyle her aşk bir gün biter...
Açıkçası ben aşka inanmam x) | |
|
| |
devilish_girl Stajer RockeR
| |
| |
Aysun Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 35 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: AŞK Paz Ocak 13, 2008 1:28 pm | |
| aşk güzel bir şey bence yaşanması gereken bir şey, sadece ilişki anlamında düşünmemek lazım hayata da aşığımdır ben mesela | |
|
| |
himalaya Stajer RockeR
| Konu: Geri: AŞK Çarş. Ocak 16, 2008 10:49 pm | |
| aşk gelip geçici bişeydir insan en sevdiğini o öldükten 1 sene sora sadece anılarında yaşatır ve kaldığı yerden devam eder kalıcı olsaydı çok güzel bi his olabilirdi | |
|
| |
thchica14 Stajer RockeR
| Konu: Geri: AŞK Ptsi Ocak 21, 2008 6:10 pm | |
| | |
|
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 6:01 pm | |
| A$ık olmadım şimdiye kadar hiç.. Pek gerekli olduğunu düşünmüyorum.. A$ık oLupta mutlu oLan çok nadir ki$ilLer wrdır.. bi gn banada uğrarda güzel weya kötü oLabiLecek duyguyu tattırı mı biLinmez.. | |
|
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 6:10 pm | |
| - Büshram demiş ki:
- A$ık olmadım şimdiye kadar hiç.. Pek gerekli olduğunu düşünmüyorum.. A$ık oLupta mutlu oLan çok nadir ki$ilLer wrdır.. bi gn banada uğrarda güzel weya kötü oLabiLecek duyguyu tattırı mı biLinmez..
çok kısa bi duyguda olsa yine de aşk çok gsl bir duygu yaşadın mı anlarsın snde | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| |
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 7:44 pm | |
| mutsuz aşkda olcak mutlu aşkda olcak hayat devam ediyo... | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 8:26 pm | |
| A$ksız da dewam edebiLir ben eminim buna.. Neyse tartı$ma forumu deil kie bura xD | |
|
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: AŞK Perş. Ocak 31, 2008 8:28 pm | |
| eet | |
|
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: AŞK Ptsi Şub. 11, 2008 8:31 pm | |
| aşk kesinlikle hayatta yaşanması gerektiğine inandığım ve hayatta kutsal sayabileceğim birşeydir ama çok kaptırın veya kaptırmayın diyemem bunu bende bilemiyorum çünkü gerçekten iyi olan da var kötü olanda fakat aşk ile hoşlanmak-sevmeyi ayırmak lazım...ve gerçekten aşk insanı olgunlaştırıyor bence...(biraz ağır oldu galiba ne konuşurmuşum ya ama bu söylediklerime katılıyorum...) | |
|
| |
evilqueen Yeni Üye
| Konu: Geri: AŞK Perş. Nis. 03, 2008 8:57 pm | |
| yalan dostum aşk die bişey yok bence :-) | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
| Konu: Geri: AŞK Paz Nis. 13, 2008 9:11 pm | |
| - evilqueen demiş ki:
- yalan dostum aşk die bişey yok bence :-)
Devam aynı fikirdeyim... Aşk diye birşey yok (: | |
|
| |
| AŞK | |
|