| Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? | |
|
+165_aSuMaN_ _NaGiHaN_ hykocu78 ayhan06 tokio hotel 4ever him ceren-bill9789 Bynmetalkolik H2O fragrance anyela TH burcum eluveite pamuq sheqer bill kolik aslan003 thms.snm ~th_selin~ 09_maggot_09 666_Heretic_666 ALoneLiFe endless_dark evil fairy ToKiO_FaN djevocka chaz354 th_tuba BuRçE diaboLicaL_biLLy_ss nacya tmqoliqimmm Billtanem iroNmaideN _zeynep_th Billqoliq sno beam laurimaniaq EzGi_MiNa TokioHotel_TomGizem irini123 patrick_tokio hotel tom.dilara Fenerbahce-_- Nu_Metal SLipknot_94 Sic Hate Kill_Bill_94 ChRis_FeHN Slipknot-paul_gray Slipknot5 Bérith zynp_th4ever orkun ayse_duru shaq Spooky Iron_Maiden Maggot Dj_Starscream People_Shit 15_best_15 girlegetokiohotel Bqm-SF Tommania Kim selnvalo kroniq waka everything_ROCK DryYourTearS chorr rettemichbill capon x_buse_x cemre22 dima Slipknot_9 DeAtH mooçüü manyak *esin und tom* bill manyaq At Kestanesi dmlakaulitz soulonfire_irem TOMundJEREN TH_Rock kaulitzmania E-R-A-Y imge_tom Evil LeoNa TomKolik sefa123 Slipknot_4_Life PucK || himalaya Faint Corey_Love_Ayzu Rock_-_ slipknot3 angél Iowa slipknot1 ToolFan Pagan_Angel kaulitz-_-girl MezaRKazaR yakuToManiaq _selin_ Tom's girlfriend DreamsUndBiLL Jim metaphor_55 scream_captain_75 before_I_forget_78 Jim_Root devilish_girl Surfacing dead_lithium ..HaZaL.. Pentagram kuru_damacana metallica SlipKoRn shawn_crahan SlipKnoT-JoeyJordison ScHrei_89 _Slipknot_ EYLEM nil_tom Slipkn0t MeliSlipknoT tokiomaniac pis jadi darkgirl theROCKula vanessa béR!w@n_bill somerhalder angelgirlduygu Dudibo atlikarinca ALexİ_LaihO _EzMoGe_ dark_hate vLad_tepes delicavir MadraH HayKo' Aslı Gaara Onesimplehuman Constantine Chaitai morist_nilo zelis_1905 Dimebag Özge general_einstein cpaq orangelessons Amaranthus angeLdust Obi-Wan Kenobi 169 posters |
|
Ülkemizde Kimi Görmek İstersiniz? | Coldplay | | 1% | [ 3 ] | Slipknot | | 43% | [ 146 ] | A Perfect Circle | | 2% | [ 6 ] | HIM | | 7% | [ 22 ] | Tokio Hotel | | 47% | [ 159 ] |
| Toplam Oylar : 336 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chaitai Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 37 Localisation : İstanbul-Ankara Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 12:14 am | |
| Benim zaten Iron Maiden fanlarından şüphem yok. Ama grup fiyatı bilet fiyatı vs vs... Büyük paralar dönüyor,kii bu da büyük risk demektir! Organizatörler zaten paralarını kazanıyor, ne gerek var risk almaya! Ki vakti zamanında Motorhead konserine de kaç kişi geldiğini unutmamak lazım. | |
|
| |
vLad_tepes RockeR
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 33 Localisation : ist. Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 2:09 pm | |
| slipknot dedim ama en cok RHCP istiyorum ondan sonrada imzam zaten sonra slipknot olabilir | |
|
| |
dark_hate RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 5:56 pm | |
| ya bi metallica gelse 93 yılındaki gbi süper olur | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 6:28 pm | |
| konu o kadar çok kişi tarafından ilgi görmüşki demek ki rock adına gerçekten büyük bir ilerleme içinde ülkemiz neyse konuyu saptırmadan
ülkemizde son zamanlarda hatta yıllarda demeliyim kusuruma bakmayın müzik sektörü trash - black ve death metal tarzına daha yakın ve seviyor bunun neden tabiki çıkan grupların neredeyse hepsinin bu tarzları benimsiyor ve benimsetiyor olması şimdi tam da ben bu noktada araya girmek istiyorum böyle yaparak eskileri öldürmüş olmuyormuyuz!!??
bir zamanlar insanları sesiyle çarpan bir bon scott bir zamanlar özürlü parmakları ile insanları mest eden tommy iommi vardı bir zamanlar sağır olmasına karşı bütün seyircilerine kendisini ayakta alkışlatan bir isim vardı ki adı BEETHOVEN dı bunu ülkemize gelebilecekleri için ösylemiyorum bir bon scott yad BEETHOVEN yok artık belki ama hala aynı müziği icra eden insanlar var .
ben bunların hiç birine katılmadığımı söylemek istiyorum çünkü ülkemize bir ac/dc bir motörhead ( bostancı konseri rezalet olsa bile ) bir iron maiden olmayacağını bilsemde bir black sabbath , mötley crüe yada dinlediğiniz slipknot grubun özendiği ve olmak istediği KISS olmadıktan sonra hangisi olursa olsun bizi ilerletmeyecektir yerimizde sekmemizi sağlayacak sadece herşey para değil müzik denilen şeyi unutmayın !!
asla getirilen gruplara isyan ettiğmii düşünmeyin sadece getirilebilecek onlarca grup varken bunları görmek beni üzdü
keşke dalga geçilen judas priesti görebilsem keşke angus young u yerde kendini parçalarken izleyebilsem keşke bir van hallen gelsede vayy be diyip bir gün önceden konser mekanını önünde dikilip beklesem , bunların önünde dikilmek mi ölürüm daha iyi ... | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 6:55 pm | |
| - _EzMoGe_ demiş ki:
- konu o kadar çok kişi tarafından ilgi görmüşki demek ki rock adına gerçekten büyük bir ilerleme içinde ülkemiz
neyse konuyu saptırmadan
ülkemizde son zamanlarda hatta yıllarda demeliyim kusuruma bakmayın müzik sektörü trash - black ve death metal tarzına daha yakın ve seviyor bunun neden tabiki çıkan grupların neredeyse hepsinin bu tarzları benimsiyor ve benimsetiyor olması şimdi tam da ben bu noktada araya girmek istiyorum böyle yaparak eskileri öldürmüş olmuyormuyuz!!??
bir zamanlar insanları sesiyle çarpan bir bon scott bir zamanlar özürlü parmakları ile insanları mest eden tommy iommi vardı bir zamanlar sağır olmasına karşı bütün seyircilerine kendisini ayakta alkışlatan bir isim vardı ki adı BEETHOVEN dı bunu ülkemize gelebilecekleri için ösylemiyorum bir bon scott yad BEETHOVEN yok artık belki ama hala aynı müziği icra eden insanlar var .
ben bunların hiç birine katılmadığımı söylemek istiyorum çünkü ülkemize bir ac/dc bir motörhead ( bostancı konseri rezalet olsa bile ) bir iron maiden olmayacağını bilsemde bir black sabbath , mötley crüe yada dinlediğiniz slipknot grubun özendiği ve olmak istediği KISS olmadıktan sonra hangisi olursa olsun bizi ilerletmeyecektir yerimizde sekmemizi sağlayacak sadece herşey para değil müzik denilen şeyi unutmayın !!
asla getirilen gruplara isyan ettiğmii düşünmeyin sadece getirilebilecek onlarca grup varken bunları görmek beni üzdü
keşke dalga geçilen judas priesti görebilsem keşke angus young u yerde kendini parçalarken izleyebilsem keşke bir van hallen gelsede vayy be diyip bir gün önceden konser mekanını önünde dikilip beklesem , bunların önünde dikilmek mi ölürüm daha iyi ... güzel bir yazı arkadaş...gerçekten çok önemli bi noktaya değindin...bon scott u görmek nasip değilmiş...tebreik ederim yazından dolayı.. | |
|
| |
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Perş. Ara. 20, 2007 7:23 pm | |
| - _EzMoGe_ demiş ki:
- konu o kadar çok kişi tarafından ilgi görmüşki demek ki rock adına gerçekten büyük bir ilerleme içinde ülkemiz
neyse konuyu saptırmadan
keşke dalga geçilen judas priesti görebilsem keşke angus young u yerde kendini parçalarken izleyebilsem keşke bir van hallen gelsede vayy be diyip bir gün önceden konser mekanını önünde dikilip beklesem , bunların önünde dikilmek mi ölürüm daha iyi ... kendimi çok eskilerde kalmış düşünürdüm ama yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: eskiler - unutulmayanlar Cuma Ara. 21, 2007 5:54 pm | |
| saolun arkadaşlar yazdıklarım can sıkıcı gelebilir uzun oldukları için ama en doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum türkçeyi doğru kullanmak çok önemli değil mi sonuçta. eskiler güzeildir arkadaşlar evet lezzetliymiş zamanında bir çok akımla kafa tutmuş büyüklerimiz sevdirmiş kendilşerini dinleyicilerrine bir çok isim zamanla düşşe geçenlerde olmuş belki ama toparlanmasını bilmişler oysaki şimdi hiç o zmaanlar gibi değil eskiler gidiyor ve yeniler eskileri aratıyor belki bu yüzden benim eskilere olan tutkum belki de bu yüzden yeni nesile alışamam falza gürültü ve tonlama farklılıkları ya nasıl anlatayım demek istediğimi en iyi ac/dc nin rock'n roll singer parçasıyla anlatabilirdim sanırım kafiyeli tekrarlardan oluşan bir melodi çok karışık olmayan sade riffler ve sololar bunlarla birlikte hoş kulağı tırmalamayan bir ses tonu = rock'n roll diyorum tabi heavy emtal de iyi ama şimdilerde buda farklı yönlere çekiliyor bir maideni bir juası tutmuyor hiç biri .. | |
|
| |
ALexİ_LaihO RockeR Aday Adayı
| |
| |
atlikarinca Yeni Üye
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? C.tesi Ara. 22, 2007 3:07 pm | |
| kesinlikle HIM gelmeli... | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Ptsi Ara. 24, 2007 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Dudibo Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Localisation : Kadıköy Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? C.tesi Ara. 29, 2007 10:58 pm | |
| tokio gelsin diicem eleştiri yağmuru başliicak ama napiim fanlarıyım işte | |
|
| |
vLad_tepes RockeR
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 33 Localisation : ist. Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Paz Ara. 30, 2007 3:13 pm | |
| - Dudibo demiş ki:
- tokio gelsin diicem eleştiri yağmuru başliicak ama napiim fanlarıyım işte
elestiriyorum seni nesini seviyosun allam ya saka saka banane ben sevmiyorum ama sevenler varki hala piyasadalar | |
|
| |
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Paz Ara. 30, 2007 5:17 pm | |
| | |
|
| |
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Paz Ara. 30, 2007 6:13 pm | |
| tokio hotele verdim oyumu güzel şarkıları var keşke daha fazla seçenek olsaydı | |
|
| |
somerhalder Yeni Üye
| |
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Salı Ocak 01, 2008 4:34 pm | |
| - ikizler_th demiş ki:
- yaa tokio hotel gelsin de millet rock grub görsünnn
just smile | |
|
| |
béR!w@n_bill Yeni Üye
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Cuma Ocak 04, 2008 9:42 pm | |
| Tokio hotel | |
|
| |
vanessa Yeni Üye
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? C.tesi Ocak 05, 2008 4:31 pm | |
| ben tokio hotelden yanayım | |
|
| |
theROCKula Yeni Üye
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Çarş. Ocak 09, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
darkgirl Acemi RockeR
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Çarş. Ocak 09, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
pis jadi Kurmay RockeR
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? C.tesi Ocak 12, 2008 9:37 pm | |
| kesınlıkle tokıo hotel=))) | |
|
| |
tokiomaniac Yeni Üye
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Paz Ocak 13, 2008 3:51 pm | |
| kesinlikle tokio hotel gelmeli bnm oyum tokio hotele | |
|
| |
MeliSlipknoT RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 34 Localisation : istanbul Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: Ülkemizde Kimi Görmek İsterdiniz? Paz Ocak 13, 2008 3:53 pm | |
| KESİNLİKLE SLIPKNOT GELMELİ VE GELECEK