| Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? | |
|
+40mat_rock diaboLicaL_biLLy_ss _zeynep_th shaq Bérith Slipknot_9 E-R-A-Y Dimebag thchica14 imge_tom Pagan_Angel Tommania Billqoliq devilish_girl bill manyaq pis jadi Black_Rush angelgirlduygu ayl1n irem_rock _EzMoGe_ atlikarinca ALexİ_LaihO ChilD_FroM_HeLL dark_hate oracuLar vLad_tepes ..HaZaL.. delicavir Onesimplehuman morist_nilo Işık Chaitai MezaRKazaR general_einstein orangelessons Amaranthus angeLdust MadraH ToolFan 44 posters |
|
Sizce Ülemizdeki En iyi Festival Hangisi? | Zeytinli Rock Festivali | | 7% | [ 7 ] | Rock'n Coke | | 61% | [ 60 ] | BarışaRock | | 24% | [ 24 ] | İstanbul Rock Festivali | | 3% | [ 3 ] | Diğer Festivaller | | 5% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 99 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chaitai Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 37 Localisation : İstanbul-Ankara Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ara. 24, 2007 3:42 pm | |
| - _EzMoGe_ demiş ki:
- barışa rock hem
ülkemizde barışı savunanların birşeyler yapması sonucu oluşan bir etkinlik hemde ücretsiz vede moğolları bulutsuzluk özlemi haluk leventi vs.. gibi büyük isimlerin hiç çekinmeden katılabildiği sdağlam bir festival varmı böylesi
bedava getirsin rakın kok hah gülerim sadece Barışa Rock'a katılan gruplara hiçbir lafım yok, bunun direk altını çizeyim. Ücretsiz demişsin ama sadece giriş ücretsiz, halbuki içeri simit sokman bile yasak, içeride ki fiyatlarda malum... Grupları zaten bedavaya getiriyorlar, kazandıkları paralarda ceplerine kalıyor. Festivalin misyonu barış gibi gözükse de arkasında neler döndüğü meçhul!! Ama yinede içeride ki organizasyonlar, standlar, tanıtımlar, konserler vs vs gayet güzel. Yılın şu 365 gününün 3 gününü rock severlerle birlikte geçirmek çok güzel. Pussyhunter'lar hariç tabi ki. | |
|
| |
irem_rock RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 38 Localisation : cyprus,kyrenia Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ara. 24, 2007 4:42 pm | |
| | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ara. 24, 2007 7:34 pm | |
| ya dostum sen bana kahrolası rakın kok u mu savunuyosun lütfen biraz düşünelim dimi tmmbelki içeriye bişey sokamıyosun belkiiçeride çişini bile yapmak parayla ve sırf bununla köşeyi dönebiliyorlar ama hiç rakın koktan bahsetmiyosunuz orda neler döndüğüne hiç girmiyorum saat 12 den sonra lütfen benim kafamın tasını attırmasın kimse konuşmayayım bu bi kere ülkemizin bi festivali sonuna kadar sahip çımmamız gerekmez mi!!!!
orada bedavamı veriyolar ihtiyaçlarınızı bedavayamı karşılıyolar ya bi kere ecnebi düzencesi boşversenize gözünü seveyim barışacok ın
hiç birşeye değişmem ülkemin etkinliğini bi de kendilerine güvenebilseler (organizatörler ve destekçilerden bahdiyorum) o zaman nereler olur görün | |
|
| |
Chaitai Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 37 Localisation : İstanbul-Ankara Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ara. 24, 2007 7:52 pm | |
| Attığım mesajı tekrar okudum ama rakınkoku savunduğumu belirten herhangi bi cümleye, imaya rastlayamadım. Ayrıca bu barışarock meselesini de burada tartışarak başlığı meşgul etmek istemiyorum. Bence bu festivalin arkasında neler döndüğünü de biraz araştır. | |
|
| |
ChilD_FroM_HeLL Yeni Üye
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ara. 24, 2007 10:31 pm | |
| Neden insanlarımız tartışmasını gerekli uslüpla yada eleştirilerini yine aynı üslupla gerçekleştiremez diyeceğim , hemen birisi yine bu lafımıda eleştiricek :=)
Ama hemen şunu söylemek isterim biraz yaşı büyük olan birisi olarak , vakti zamanında hayal bile edemediğimiz gruplar olurdu , dvd leri çıktığı an alıp defalarca seyrederdik , hiçbirisini görme ümidimiz bile yoktu sadece dvd leri ülkemize gelse yeter derdik , ama 3-5 yıldır gerçekten iyi isimler ülkemize geliyor ciddi anlamda ve artık bunuda beğenmiyor oluyoruz ilginç... | |
|
| |
Chaitai Acemi RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Salı Ara. 25, 2007 12:50 am | |
| Madem birisi laf yetiştirecek demişsin, abimiz olarak seni haksız çıkarmayayım. Vakti zamanında hayal bile edemediğimiz grupların Türkiye'ye gelmesinden hoşnutsuz olduğumuzu nereden çıkardın anlayamadım. Biz burada festivalleri konuşuyoruz, getirdiği grupları değil. Ayrıca vakti zamanında dvd mi vardı, onu hiç anlayamadım. Biz kaset çeker dinlerdik. Birde üslubuyla tartışamadıysak özür dilerim, sende cümleleri iyi anlamlandırırsan, konuyu saptırmasan daha güzel bir tartışma olabilir. | |
|
| |
ChilD_FroM_HeLL Yeni Üye
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Perş. Ara. 27, 2007 12:30 am | |
| | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Perş. Ara. 27, 2007 9:05 pm | |
| heh heh olaya bak ya evet bi abimiz olarak sana katılıyorum bu konu hakkında bi çok şey okudum ve dinledim ben aptülikanın rock market te bahsettikleri yeter mesela o türkiyenin en büyük ac/dc fanı imiş haberim yoktu rock markette onu dinleyince bende farkına varmıştım ama şimdi ki konumumuz bunu gerektirmez mi sizcede belki eve eskiden yoktu ve biz o zamanları yaşayamadığımız için sizi kadar iyi bilemeyiz ahh eskiler diyorum ben ama o zamanlarda olsaydım şimdi sahip olduklarımın %20- 30 una bile sahip olamayacaktım şimdi bi parmak kadar uzak bize sadece bunlar konuyu saptırmayayım madem avrupa birliğine girmek bi yana kendi başımıza bir avrupa olabilcek düzeydeyken neden daha sağlam grupları getirtmiyoruz bi bulgarlı maideni izleyebiliyorda biz nie izleyemiyoruz isveçler def lappard ı görebiliyorda biz nie hayalini kurmak zorunda kalıyoruz belki barışa cok un da arkasında dönen bazı şeyler vardır ama herşeyden önemlisi bir türk olarak bende barışa rock için konuşmamı beklemeyin lütfen ben onları sadece eleştiririm en büyük isimleri bile getirseler ... | |
|
| |
ayl1n Sert Hareket Team
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Cuma Ara. 28, 2007 9:58 am | |
| konuya dönecek olursam eğer:)beğendiğim grubu kim getirme ve benim karşıma çıkarma başarısı göstermişse gider izlerim ben..şu an yaşadığımız ülkede onları seçebilecek kadar lüx olduğumuzu sanmıyorum.. aman rock' n coke a gitmeyeyim Korn nasıl olsa masstival e de gelir diyemem mesela... ya da çok yakın bi zamanda ankara 'da gerçekleşecek olan MARDUK konserine gitmeyeyim nasılsa denizli ye de gelir deme şansım olmadığı gibi.. ama size bir tüyo vereyim; SERT HAREKET büyüdükçe en iyi saundları en iyi grupları en iyi müzikleri duyacağınız sahneler kuracak ve festivaller düzenleyecek... destekçilerimiz bizi ,biz destekçilerimizi,siz katılımcılar hiçbirimizi bırakmadığınız sürece.... sevgi saygı aşşşkkkk.. | |
|
| |
_EzMoGe_ Acemi RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? C.tesi Ara. 29, 2007 6:16 pm | |
| evet umarım bubahsettikleriniz gerçekleşir ben gerçke müzik yaşadığı sürece burada olacağım tabi 1.5 sene sonrs geçenerde kuzenim dark_hate sitenbin şu an ki kitlesi çok az dedi ne takılcam bu siteye dedi benim ona cvbım beğenmiyorsan takılmazsın senin gibiler yüzünden böyle oluyo zasten demiştim evet isteyen takılır isteyen takılmaz ama alakasız konulardan uzak durulmalı sitede bu da bi gerçek .. | |
|
| |
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Paz Ara. 30, 2007 6:17 pm | |
| rockn coke un üstüne festival yok bence | |
|
| |
Black_Rush Yeni Üye
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Salı Ocak 01, 2008 5:40 pm | |
| Zeytinli Rock Fest en iyisi bence hem ucuz hem güzel hemde Izmir'e yakın. Rock'n Coke güzel grupları getiriyo olabir fakat hem pahalı hemde katil bir ülkeye gidiyo paralarınız. Dünyanın başının belasına para vermem ben. Biliyorum ki o paralarla bir kaç masum insanı daha öldürmek için silahlar yapıyorlar. Greenpeace'e destek verin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Çarş. Ocak 02, 2008 1:59 pm | |
| rockn coke paralarınınyabancı ülkeye gittiğini bilmiyodum bilseydim rockn coke a oy atmazdım | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Çarş. Ocak 02, 2008 6:04 pm | |
| - angelgirlduygu demiş ki:
- rockn coke paralarınınyabancı ülkeye gittiğini bilmiyodum bilseydim rockn coke a oy atmazdım
coca cola nın organize ettiğini biliyosundur umarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Cuma Ocak 04, 2008 11:18 pm | |
| ay evet coca cola organize ediyodu dimi hiç aklıma gelmedi hatırlattığın için sağol general | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Cuma Ocak 04, 2008 11:24 pm | |
| okey to(burhanaltıntop lafı) daha sitede yeniyim artık einstein derim | |
|
| |
pis jadi Kurmay RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? C.tesi Ocak 12, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
bill manyaq Uzman RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? C.tesi Ocak 12, 2008 10:32 pm | |
| tabiki rock'n coke))????....>3 | |
|
| |
devilish_girl Stajer RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Paz Ocak 13, 2008 12:19 am | |
| | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ocak 14, 2008 4:18 pm | |
| Rock'n Coke VE BarışaRock | |
|
| |
Tommania Stajer RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Ptsi Ocak 14, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Amaranthus Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 794 Yaş : 33 Localisation : evden :P Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Salı Ocak 15, 2008 1:51 am | |
| - Billqoliq demiş ki:
- Rock'n Coke VE BarışaRock
ne ilginç bi ironi | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? Salı Ocak 15, 2008 10:00 am | |
| - MissVaLo demiş ki:
- Billqoliq demiş ki:
- Rock'n Coke VE BarışaRock
ne ilginç bi ironi pöff.!! ya Zevkler ve Renkler tartışılmazzz | |
|
| |
Amaranthus Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 794 Yaş : 33 Localisation : evden :P Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
| Sizce Ülkemizdeki En iyi Festival Hangisi? | |
|