angeLdust Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 393 Localisation : S*ktr edilmiş bir yerden.. Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: M.U.G Perş. Ara. 13, 2007 10:47 pm | |
| Grup 2000 yilinda, daha onceden de arkadas olan ve grubun su anki gitaristi ve davulcusu olan Fatih ve Melih’in sans eseri bir studyoda karsilasmalari ile baslar. Davula ilk oturdugu anda bir ritim atmaya baslayan Melih ve bunu gorup gaza gelen cicegi burnunda gitarist Fatih, ilk calistiklari sarki olan korn’un Blind’inin hayatlari boyunca en cok calacaklari sarki olacagini bilmezler.Bir sure calisirlar ve sarki bir seylere benzeyince artik bir vokale ihtiyac vardir. Bunun uzerine Fatih’in ortaokuldan arkadasi olan Baran’i studyoya cagirirlar. Mikrofonu ilk defa eline alan Baran cok gulunc anlara sebep olur. cok iyi bir arkadas uclusu olusturan bu insanlar cok eglenirler ve bir sure boyle takilirlar.
Cover deneme sureleri boyunca bir cok bass gitarist ve ikinci gitar gruba girip cikmistir ancak bu uclunun asil aradigi okeye dordoncudur. Bu isi sadece hobi olarak yapan grubun fikri bir studyo cikisinda alinan olumlu yorumlarin egolarini yalamasi uzerine degismistir ve olaya daha ciddi bakmaya baslamislardir. Fakat halen daha gruba kalici bir bassci bulunamamistir. Grup, eleman alirken arkadasliga onem verdigi icin bassci secimini kendileri gibi yakin arkadaslari olan Akin’dan yana yapmistir ve grup su anki halini almistir. Grubun diger elemanlari gibi Akin’da gruba girdigi anda bass gitari ilk defa eline almis bir sahsiyettir
calismalarina o gunden sonra hiz veren grup cover yelpazesini iyice genisletmistir. korn’un yanisira Soulfly, Slipknot, Deftones... vs gibi gruplarin coverlarina da baslamistir. Ilk konser deneyimini Laylaylom concerthole da yasayan grup daha sonra Roi, Dungeon, Bios, Ooze ve daha bir cok barda sahne alip yavas yavas hayran kitlesi olusturmaya baslamistir. Bazi barlardan yine piyasa sarkilar calmak suretiyle program teklifleri alinmistir ancak M.U.G. kendi tarzindan odun vermeyip bu teklifleri geri cevirmistir.
Fatih - Guitars
Akin - Bass
Baran - Vocals
Melih - Drums
www.myspace.com/mugband | |
|
CosmoGirl RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 36 Localisation : Taxim - Beyoğlu Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: M.U.G Cuma Ara. 14, 2007 3:59 pm | |
| isim gayet garip geldi bana o yüzden girdim ve dinledim, beğendim deişik bi tarz kayıtlarda fena diiller başarılar:) | |
|
Black_Rush Yeni Üye
| Konu: Geri: M.U.G Salı Ocak 01, 2008 7:37 pm | |
| Rock-A gelmişlerdi güzel grup | |
|