| bi telefon konusması | |
|
+13Bérith tom and bill and busra chorr oqN bill manyaq Tommania nazz ToMyLove nemesis Billqoliq SlipknotfaN devilish_girl ..HaZaL.. 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
..HaZaL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 34 Localisation : denizli Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: bi telefon konusması Paz Ocak 13, 2008 10:59 pm | |
| İstanbul’da üniversite okuyan genç kız Ankara’daki babasına telefon etmişti: İstanbul’da üniversite okuyan genç kız Ankara’daki babasına telefon etmişti: - Baba, meraba! Ben Nurten... - Ooooo! Güzel kızım. N’abersin bakalım? - Hiç sorma babacığım. Çok kötüyüm... - Hayırdır, bi sorun mu var? Kız ağlamaya başlar. Baba: - N’ooldu kızım? Anlatsana... - Murat evi terketti. Boşanmak istiyormuş... - Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun? - Hani senin hiç hoşlanmadığın uyuşturucu bağımlısı bir arkadaşım vardı ya... Ben onunla evlendim. - İyi halt ettin, zilli! Neyse, artık yapacak bir şey yok. Versin mahkemeye, hemen boşanın... - Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor. Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı internetten herkese yollayacakmış... - Püüh rezil!... Bir de çıplak fotoğraf mı çektirdin? - Ama babacığım, o benim kocamdı. Ne bileyim böyle bir hayvanlık yapacağını... - Peki! Olan olmuş artık. Yarın havale ederim parayı... Öğleden sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o fotoğrafları... - Sağol baba. Eeee... Şey... Bir de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var... Adam artık iyice fenalaşır. Boğuk bir sesle: - Kürtaj mı? Bir de hamile mi kaldın o çocuktan? - Yok yok! Çocuk ondan değil baba... Adam bayılmak üzeredir. Artık inleyerek konuşmaktadır: - Allahım... Nedir bu başımıza gelenler... Okulu bititir bitirmez Ankara’ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını! - İstersen hemen dönebilirim babacığım. Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü... - Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık? Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacağımı bilirim! Evden dışarıya adım attırmayacağım sana. İlk isteyenle de evlendireceğim! Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya. Seni alıp gelecek. Adresini ver bakayım! - Mahmutpaşa Karakolu’ndayım... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında... - Karakol mu? Bir de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın? - Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim. Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım. O kafayla Arnavutköy’de kokoreççi dükkanına girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekiyor... Adam artık iyice fenalaşmıştır. Fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur. Telefonda kısa bir sessizlik olur. Kız tekrar konuşmaya başlar: - Babacığım bütün bunlar bir şakaydı. Okulum bir yıl uzadı, onu söylemek için aramıştım aslında... Bunun üzerine adam sevinçle haykırır: - Canın sağolsun be güzel kızım, boşveeer! Okul da neymiş? Hiç mühim değil. Tatlı canın sağolsun senin... ... | |
|
| |
devilish_girl Stajer RockeR
| |
| |
SlipknotfaN Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Localisation : istanbul Kayıt tarihi : 13/01/08
| |
| |
..HaZaL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 34 Localisation : denizli Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: bi telefon konusması Paz Ocak 13, 2008 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Ptsi Ocak 14, 2008 4:07 pm | |
| hehehe koptum gülmekten eline sağlık | |
|
| |
nemesis Stajer RockeR
| |
| |
ToMyLove RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: bi telefon konusması Salı Ocak 15, 2008 5:34 pm | |
| ehuheuheuh adam o kadar kötü şeyi duyunca okulun uzamasını gayet normal kaşıladı tabii süper taktik yaww x) x) x) | |
|
| |
nazz Yeni Üye
| Konu: Geri: bi telefon konusması Salı Ocak 15, 2008 5:56 pm | |
| ehuehuehu yazık adama yaa adam kalpten gidioduu:D bnde babama yapsam | |
|
| |
Tommania Stajer RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Perş. Ocak 17, 2008 11:57 pm | |
| | |
|
| |
bill manyaq Uzman RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Cuma Ocak 18, 2008 10:55 am | |
| nihahahhaa süper kopuş???? | |
|
| |
oqN Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 357 Yaş : 33 Localisation : OrdaN Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: bi telefon konusması C.tesi Ocak 19, 2008 4:30 am | |
| hehe ben bunu daha öncede görmüştüm gercekten kız çok akıllıca kötü haberi veriyor denemek lazm aslında | |
|
| |
chorr Stajer RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Çarş. Ocak 23, 2008 9:25 pm | |
| çok güzelmiş.Paylaşım için sağol:D | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Salı Şub. 19, 2008 2:35 pm | |
| çok güzelmiş Paylaşım için sağol | |
|
| |
tom and bill and busra RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: bi telefon konusması Salı Şub. 19, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: bi telefon konusması Salı Şub. 19, 2008 7:53 pm | |
| :D:D | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Paz Mart 09, 2008 7:36 pm | |
| yazık adama yaaa kalpten gidiyodu | |
|
| |
ceren-bill9789 RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Çarş. Nis. 30, 2008 9:37 pm | |
| yha adama yasık kıs geçmiş dalgasını vallaaa | |
|
| |
ceren-bill9789 RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Perş. Mayıs 01, 2008 3:49 pm | |
| yha kıs başka niyetlede yapmış olabilir mesela paraya ihtiyacı varsa böle yalanlar uydurabilir ama babası bu kadar iyi yürekliyse veya ayanıklıysa:) | |
|
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: bi telefon konusması Cuma Mayıs 09, 2008 8:11 pm | |
| ehuheuehueeee valla adam iyi dayanmış koptum yaa hehehehe....!!! adamı kalpten götürür bu kız iyice bi dövmek lazım | |
|
| |
serdar17 Yeni Üye
| Konu: Geri: bi telefon konusması Paz Mayıs 18, 2008 8:29 pm | |
| zuhahaha süper | |
|
| |
| bi telefon konusması | |
|