| AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? | |
|
+29thms.snm BuRçE oqN mat_rock mysteryg doors capon shaq Bérith dmlakaulitz Jim rebel nemesis Dimebag E-R-A-Y MeliSlipknoT i_rem pis jadi melismr black_angeL EYLEM ALexİ_LaihO ..HaZaL.. SlipKnoT-JoeyJordison general_einstein delicavir slipknot3 angél Obi-Wan Kenobi 33 posters |
|
AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? | Evet | | 10% | [ 5 ] | Hayır | | 88% | [ 45 ] | Bir şey demek için erken | | 2% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 51 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ALexİ_LaihO RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 4:06 am | |
| - MeliSlipknoT demiş ki:
- bence akp'ye oy veren şu 3 kişi kim olduklarını açıklasın lütfen yaa!
biri bendim bi sorunmu var acaba?ayrıca yargısız infaz yapmayı bırakın artıkbi menfaat söz konusu değil ortada ben size neden chp ya da mhp lisiniz diyomuyum(ki ben akp li filan değilim)sizde bnm verdiğim oya karışamazsınız özgür irade denen bişi varmadem muhalefet olcaktınız direk akp ye karşı bi anket yapsaydınız(özgür iradeye karışmadan) | |
|
| |
E-R-A-Y RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 38 Localisation : Love MetaL'den.. Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 5:26 pm | |
| valla zerre kadar sevmiorum adamları ama ülkemizde her 2 adamdan 1i akpli! aq ben böle işin... suç millette kardeşim başımıza geçirenler utansın!
ama vardır bununda bi kırılma zamanı... biz ne adalet partiler ne refah partiler gördük geçirdik.. herkes sırasını beklesin... | |
|
| |
Dimebag Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 33 Localisation : DenizLi Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 7:28 pm | |
| Sınır ötesi operasyon için Meclis'ten tezkere çıkıyor. AKP bu tezkereyi kamuoyundaki baskılar sonucu mecburen çıkarıyor. Tezkere aylar önce askerler istediği zaman çıkarılsaydı caydırıcılığı olurdu. Bundan sonra caydırıcılığı ne olabilir? Sırf caydırıcılık sağlamak için bir sınır ötesi operasyona girişilebilir ki...
Onun sonuçları da bugünkünden fazla baş ağrısı yaratabilir. PKK sınır ötesinde bizi mi bekleyecek? Üstelik arazi harekâta elverişsiz.Bütün dünya karşımızda.Üstelik AKP'nin ABD yönetimini darıltmama endişesi sağlıklı karar alınmasına engel oluyor...
Valla herşey gayet açık Türkiye'nin ileri zamanlardaki hali gayet wahim ..ne diyelim allah korusun bizleri.. | |
|
| |
E-R-A-Y RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 38 Localisation : Love MetaL'den.. Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 7:32 pm | |
| ya zaten diorlar ki tayyip beyin boyu 1.80 miş peeeh !!! adam bush un önünde ab nin önünde eğile eğile valla ben belinden yukarısını hiç görmedim ! | |
|
| |
nemesis Stajer RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 8:47 pm | |
| onlar pkk'dan daha tehlikeliler.en azından pkk kim olduğunu saklamıyor.onlar ise milleti uyutuyor. | |
|
| |
rebel Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 9:05 pm | |
| tabi kide memlun değiliz adamların şimdiye kadar işe yarıyan neyini gördük kii | |
|
| |
pis jadi Kurmay RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Ocak 18, 2008 10:35 pm | |
| - ALexİ_LaihO demiş ki:
- MeliSlipknoT demiş ki:
- bence akp'ye oy veren şu 3 kişi kim olduklarını açıklasın lütfen yaa!
biri bendim bi sorunmu var acaba?
ayrıca yargısız infaz yapmayı bırakın artık bi menfaat söz konusu değil ortada ben size neden chp ya da mhp lisiniz diyomuyum(ki ben akp li filan değilim) sizde bnm verdiğim oya karışamazsınız özgür irade denen bişi var madem muhalefet olcaktınız direk akp ye karşı bi anket yapsaydınız(özgür iradeye karışmadan)
arkadasımız haklı bende akplı degılım ama onlarında dusuncelrıne saygı gostermelıyız elbet bır gun acıga cıkar hersey;) | |
|
| |
Jim Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Salı Ocak 22, 2008 6:24 pm | |
| ülke yavaş yavaş satılıyo... Peki hiç düşünüyorlar mı satcak bişi kalmayınca nolcak... Ülkeyi yönetecek adamları seçerken çok dikkatli olmak lazım... Bizim inklab hocasının bi sözü var asla unutmayacağım. ''Benim 2 kilo domatesi seçemeyen halkım, koskoca devletin başkanını seçiyor'' diyor sanki biraz doğruluk payı var... | |
|
| |
dmlakaulitz RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 32 Localisation : Almanya xP / Ankara Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Salı Ocak 22, 2008 10:32 pm | |
| olanlar da var olmayanlarda...ama benim olmadığım kesin | |
|
| |
MeliSlipknoT RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 34 Localisation : istanbul Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Çarş. Ocak 23, 2008 1:24 pm | |
| - Jim demiş ki:
- Bizim inklab hocasının bi sözü var asla unutmayacağım. ''Benim 2 kilo domatesi seçemeyen halkım, koskoca devletin başkanını seçiyor''
hocan çok güzel demiş gerçektende öyle bu halkın seçtiği başkan buysa, sorun başkanda değil halktadır | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Çarş. Ocak 30, 2008 4:34 pm | |
| KesinLikLe memnun değiLim..Fakat Türkiye'miz.. AtaLarımızın onLarca sawaşta şehitLer wererek bugnLere getirLen Türkiye'miz eLden gidiyor..Fakakat Türk haLkının çoğu haLen bunu göremiyoR.. Kendi sonumuzu kendımız hazırLıyoruz... Asıl tamamen üLkeyi sarsacak bir dewrim harekeritne başlanmaLı... | |
|
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Perş. Ocak 31, 2008 9:55 pm | |
| kesinlikle memnun değilim halkın isteğine göre bi gidiş hat yoq ortada | |
|
| |
capon Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Perş. Şub. 07, 2008 2:45 pm | |
| ben cok memnunum diğerleri gecsinde gene bankalarımı dolandırsınlar ekonomik kriz falan mı gelsin suandaki partilerin en iyisi yani kötünün iyisi | |
|
| |
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Perş. Şub. 07, 2008 7:40 pm | |
| - capon demiş ki:
- ben cok memnunum diğerleri gecsinde gene bankalarımı dolandırsınlar ekonomik kriz falan mı gelsin suandaki partilerin en iyisi yani kötünün iyisi
ülke satılıyo bunun farkındamısın sen | |
|
| |
doors Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Şub. 08, 2008 6:26 pm | |
| - capon demiş ki:
- ben cok memnunum diğerleri gecsinde gene bankalarımı dolandırsınlar ekonomik kriz falan mı gelsin suandaki partilerin en iyisi yani kötünün iyisi
Kötünün iyisi haa sağdan soldan duyduğum sözler işte Kötünün iyisi olur mu anasını satim . kötünün iyisi yine kötüdür kanımca ... | |
|
| |
mysteryg Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? C.tesi Şub. 09, 2008 9:51 pm | |
| Bnce bi devrime ihtiyaç var bu ne yha basa qeLdiLer devLet diye bişey kaLmadı devLeti resmen Amerikaya sattıLar.. Amerikada iki yüzLüLük yapıyo ama AKP bunu qörmüyo ya da qörmemezLikten qeLiyo... | |
|
| |
mat_rock Acemi RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Ptsi Şub. 11, 2008 9:55 pm | |
| ya abi bu seçimlerin gerçek olduğuna inanmıyorum ben o sandıklarda bi oyun oldu bence burda ve nerde bi anket görsem akp yi istemeyenlerin sayısı o kadar çokki ama iş seçime gelince istemeyenlerdeki oran isteyenlerdekiyle yer değişiyo | |
|
| |
oqN Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 357 Yaş : 33 Localisation : OrdaN Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Ptsi Şub. 18, 2008 9:14 pm | |
| iğreniyorum akp'den ve abdullah gül den suanda oldugu yere hiçmi hiç yakışmıyor o adam | |
|
| |
mat_rock Acemi RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Çarş. Şub. 20, 2008 5:10 pm | |
| ya bu abdullah gül cumhurbaşkanı oldu ohhh istedikelrini yapıolar başbakan yolluyo yasayı abdullah gül okumadan imzalıyo sıkıyosa ahmet necdet sezer döneminde çıkarsaydı bu yasaları | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Cuma Nis. 25, 2008 1:22 pm | |
| - mat_rock demiş ki:
- ya bu abdullah gül cumhurbaşkanı oldu ohhh istedikelrini yapıolar başbakan yolluyo yasayı abdullah gül okumadan imzalıyo sıkıyosa ahmet necdet sezer döneminde çıkarsaydı bu yasaları
yürü beeeeeee kim tutar seni.. | |
|
| |
thms.snm Acemi RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Paz Nis. 27, 2008 7:30 pm | |
| - mat_rock demiş ki:
- ya bu abdullah gül cumhurbaşkanı oldu ohhh istedikelrini yapıolar başbakan yolluyo yasayı abdullah gül okumadan imzalıyo sıkıyosa ahmet necdet sezer döneminde çıkarsaydı bu yasaları
Evet kesnlikle haklısın başbakan işine gelen kişileri işine geldiği yerlere koyuyor ve her istediğini yaptırıyor. Demokratik bir ülkeyiz diyede geçiniyorlar. HaLkın görüşlerini aLmıyorlar.ALdıkLarı görüşler sadece onLarın işine geLnLer.. | |
|
| |
baterist_ea Yeni Üye
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Çarş. Mayıs 07, 2008 11:11 am | |
| memnun değilim tabiki | |
|
| |
4ever him Acemi RockeR
| Konu: Geri: AKP Hükümetinden Memnunmusunuz? Paz Mayıs 11, 2008 8:06 pm | |
| hayır ülkeyi ikiye böldüler baş örtüsü die | |
|
| |