| ÇILDIRTAN MÜŞTERİ | |
|
+7Slipknot_9 chorr Tommania Billqoliq Cursed oqN angelgirlduygu 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ C.tesi Ocak 19, 2008 2:44 pm | |
| Tüketici hakları konusunda Müşteri her zaman haklı mı? sorusunu irdelerken çeşitli çlkelerdeki mahkemelik olayları arastırmışlar ve buldukları belgelerden birisi. Olay gerçek... WordPerfect (Bilmeyenler için yazıyorum, bilgisayarı -elektrikli- daktilo gibi yapan bir programın yapımcısı)... Bu şirketin müşteriye yardım hattında banda alınmış bir telefon konuşmasını okuyacaksınız: Bu konusma sonrası WordPerfect görevlisi işinden kovuluyor. Kovulan görevli WordPerfecti kendisini "Gerekçesiz" işten çıkardığı için mahkemeye veriyor. İste bu konuşmanın deşifresi. -WordPerfect yardım hattı, buyrun, nasıl yardımcı olabilirim. -WordPerfect`te bir sorun oldu. -Nasıl bir sorun? -Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti. -Gitti mi? -Yokoldu! -Ekranda şu anda ne görüyorsunuz? -Hiç bir şey. -Hiç bir şey mi? -Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor. -Hala WordPerfect programında mısınız yoksa programdan çiktınız mı? -Bunu nereden bileyim. -Ekranda bir "C" harfi görüyormusunuz? -Bir "hece" mi.. -Boşverin. Ekranda yanıp sönen bir çizgi var mı? -Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor. -Monitor üstünde yanan bir lamba var mı? -Monitör ne? -Ekranı olan yer, televizyon gibi.. Çalıştığını gösteren küçük bir lamba var mı? -Bilmiyorum. -Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım. Görebiliyor musunuz? -Evet. -Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektriğe bağlı mı bana söyleyin. -Bağlı. -Harika. Monitörun arkasına bakınca baglı olan tek kablo mu gördünüz, yoksa iki tane mi? -Görmedim. -Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonunda bağlı olması lazım. -Evet buldum. -Tamam, şimdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakın. -Kabloya ulaşamıyorum. -Ulasmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? -Olmuyor. -Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız... -Eğilmek dert değil, karanlık oldugu için bakamıyorum. -Karanlık? -Ofisin işıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor. -Ofisin ışıklarını yakın. -Yanmaz. -Neden? -Elektrikler kesik. -Elektrikler mi kesik. Tanrım..! (kisa bir sessizlik) Bilgisayarın kutusu, kitapları herşeyi duruyor mu? -Evet dolapta. -Şimdi bilgisayarı sökün, aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınz dükkana iade edin. -Durum bu kadar kötu mü? -Korkarim öyle! -Peki tamam. Onlara ne diyeceğim? -"Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz. işte böyle, kolay gelsin....." | |
|
| |
oqN Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 357 Yaş : 33 Localisation : OrdaN Kayıt tarihi : 15/01/08
| |
| |
Cursed RockeR Aday Adayı
| |
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ C.tesi Ocak 19, 2008 3:56 pm | |
| puhahahha süpr paylaştıgın için saol | |
|
| |
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Paz Ocak 20, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| |
Tommania Stajer RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Paz Ocak 20, 2008 4:14 pm | |
| hrbi çıldırtır adamı saoL | |
|
| |
chorr Stajer RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Cuma Ocak 25, 2008 6:16 pm | |
| Bu kadar da olmaz yazık adama çok güzelmiş sağol | |
|
| |
Slipknot_9 Acemi RockeR
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 30 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Perş. Ocak 31, 2008 1:14 am | |
| Süper valla adam yazık harbiden | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| |
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Paz Mart 09, 2008 8:22 pm | |
| o adaMın YeRinde olsam MüşTeRiYİ düŞÜnemiyoRUM..bile | |
|
| |
thms.snm Acemi RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Salı Nis. 29, 2008 10:44 am | |
| Müşteri harbi aptaLmış.. Bil. almayı bilio elektrkle bile kullanıldığını bilmio. Bence de adam iyi dayanmış.. | |
|
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: ÇILDIRTAN MÜŞTERİ Çarş. Nis. 30, 2008 2:48 pm | |
| ayy allah sabır versin vardır böylelerii vallaaa ben olsam çok kötü şeyler olurdu amaaa: :DDheuheue | |
|
| |
| ÇILDIRTAN MÜŞTERİ | |
|