| ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları | |
|
+4tmqoliqimmm Bérith nemesis angelgirlduygu 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Çarş. Şub. 06, 2008 12:07 pm | |
| nasıl geçti yavrum? * yorum yok.. - yuppi...! çocuk kamu yönetimini kazanıcak galiba
- sınav nasıldı kızım..? * kime göre sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir.. - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı
- eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğleşşek
- nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin..
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo
- nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
- nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü... - ahanda çocuk keçileri kaçırdı.. * şindide geçtii burdan konyalının birriii... -
- nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet
+sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..hüüeeee
+sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek
+sınaw nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim....hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal...tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış die...bak tıpı kazanamıcan...komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda...kadına hacettepe dioruz o ne dio
+oğlum sınawın nası geçti +Baba pok gibi geçti +aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin
-evladım sınav nasıl geçti? -yan tarafta inşaat.... -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım... biraz abarttım galiba
- ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü.. - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * s.ç tım diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel | |
|
| |
nemesis Stajer RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Cuma Şub. 08, 2008 5:42 pm | |
| - nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin.. Bu diyolog aynen ilk girişimde çıktığımda yaşanmıştı bu kadar olur ((: | |
|
| |
Bérith Kurmay RockeR
Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Localisation : Cehennemin Dibinden =Pp Kayıt tarihi : 30/01/08
| |
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Çarş. Şub. 20, 2008 8:10 pm | |
| - eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğleşşek burdaki çöörrrt ü görünce koptum ya valla süperr sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo bunları çok beğendim ama ciddiyim süperler | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Paz Mart 09, 2008 7:01 pm | |
| nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..? burada koptum yaa çok süper ve bi o kadarda ilginçler.. | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Paz Mart 09, 2008 7:01 pm | |
| hehehe..buda çok güzeldi...mehter takımı filan...
+sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek
En son BuRçE tarafından Çarş. Mayıs 14, 2008 9:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
thms.snm Acemi RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Salı Nis. 29, 2008 11:02 am | |
| Çok güzeLLermiş.. Hepsinde öLdmm.. | |
|
| |
4ever him Acemi RockeR
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Paz Mayıs 11, 2008 6:48 pm | |
| :D saol | |
|
| |
dark_hate RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları Ptsi Mayıs 12, 2008 1:25 pm | |
| bu sene bu duyguyu ilk defa yaşıyıcam hadi hayırlısı | |
|
| |
| ÖSS Sonrası Yaşanacak Öğrenci - Veli Dialogları | |
|