| Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler | |
|
+64ever him BuRçE dark_hate general_einstein delicavir angelgirlduygu 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
angelgirlduygu Stajer RockeR
| Konu: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Çarş. Şub. 06, 2008 12:13 pm | |
| Mesajları okumadan cevap yazıyor:
*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!!
*bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!
*Milli takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor
*Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var
* 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama!
*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa
*benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi
*arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz | |
|
| |
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Perş. Şub. 07, 2008 8:02 pm | |
| bizim forumda da bunlardan fazlasıyla bulunuyor forum kurallarına bile ''paylaşım için sağol'' yazandan ne beklersin ki zaten | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Perş. Şub. 07, 2008 10:25 pm | |
| Güzel olmuş eheh... paylaşım için saol D:D | |
|
| |
dark_hate RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Cuma Şub. 08, 2008 4:01 pm | |
| bazılarına bakıyorumda her konuda aynı yorum paylaşım için saol lütfen onu yazmak için uğraşma sen söle onu yazmak istediğini adminler senin msj sayını yükseltsin yorulma ( ender abi sende mi başladın böyle yorumlara :d) | |
|
| |
delicavir Moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Localisation : genç kaldığın biyer... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Cuma Şub. 08, 2008 8:33 pm | |
| - dark_hate demiş ki:
- bazılarına bakıyorumda her konuda aynı yorum paylaşım için saol lütfen onu yazmak için uğraşma sen söle onu yazmak istediğini adminler senin msj sayını yükseltsin yorulma ( ender abi sende mi başladın böyle yorumlara :d)
ender yapıyo zaten hep öyle mesaj sayısı artsın diye heryere ''paylaşım için sağol cigerim'' falan | |
|
| |
general_einstein Uzman RockeR
Mesaj Sayısı : 942 Yaş : 37 Localisation : Istanbul-Maltepe Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Cuma Şub. 08, 2008 9:54 pm | |
| eyw. sizlerle gurur duyuyom | |
|
| |
dark_hate RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler C.tesi Şub. 09, 2008 1:04 pm | |
| böyle devam abi arkandayız sohbete çevirmeyelim isterseniz msj için yapıyo derler:d | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Paz Mart 09, 2008 8:01 pm | |
| Sadece msj sayısını yükseltmek için böyle şeyler yapmak yanlış bizim sitedede böyle var birsürü kişi..fakat her paylaşım için sağol diyedede laf söylememek lazım bence (bu benim kendi şahsi yorumum) | |
|
| |
4ever him Acemi RockeR
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Paz Mayıs 11, 2008 6:53 pm | |
| :D komik ya saol | |
|
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Ptsi Mayıs 12, 2008 2:33 pm | |
| - BuRçE demiş ki:
- Sadece msj sayısını yükseltmek için böyle şeyler yapmak yanlış bizim sitedede böyle var birsürü kişi..fakat her paylaşım için sağol diyedede laf söylememek lazım bence (bu benim kendi şahsi yorumum)
bende katılıyorum... bu arada gerçekten sitede böyleleri var(ilk girdiğimde yapmıştım yalan söyleyemem ama artık kesinlikle olmaz yapanlarıda uyarıyorum çok saçma şeyler bunlar mesaj sayısıda önemli ama içerik daha önemli bence | |
|
| |
HeLL-M Yeni Üye
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Perş. Mayıs 29, 2008 2:45 am | |
| Snal da insancık manzaraları diyelim buna | |
|
| |
d-shn Yeni Üye
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Cuma Haz. 20, 2008 6:20 pm | |
| benimki konuyla alakalı diil ama daha yeni üye olduğum için nereye yazıcamı bilemedim gruplara nasıl oy veriliyo bana yardım edebilirmisiniz | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Salı Haz. 24, 2008 10:06 am | |
| - d-shn demiş ki:
- benimki konuyla alakalı diil ama daha yeni üye olduğum için nereye yazıcamı bilemedim gruplara nasıl oy veriliyo bana yardım edebilirmisiniz
Önce Anketler Bölümüne girmelisin.ORda ''ülkemizde kimi görmek isterdiniz?'' adlı başlığa tıkla ve oyunu gönder CAnım | |
|
| |
oqN Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 357 Yaş : 33 Localisation : OrdaN Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler Çarş. Tem. 23, 2008 9:01 pm | |
| puhahahaha D:D:D süper gercekten tskkrler dostm xD | |
|
| |
| Mesaj Sayisini Yükseltmeye çalişan üyelerden Inciler | |
|