| Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! | |
|
+17ceren-bill9789 th_tuba BuRçE tom and bill and busra tmqoliqimmm EyPi shaq Billqoliq chorr zelis_1905 thchica14 dmlakaulitz imge_tom vLad_tepes Tommania Dimebag manyak 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
manyak Üst Düzey RockeR
| Konu: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Dimebag Süper RockeR
Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 33 Localisation : DenizLi Kayıt tarihi : 15/12/07
| |
| |
Tommania Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 3:51 pm | |
| hyr canım photoshop deil o sizin sevmediginiz tokio hoteL atatürkü çok seviyorr en sevdikleri trhÇi!!! | |
|
| |
vLad_tepes RockeR
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 33 Localisation : ist. Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 4:05 pm | |
| tabi ataturk tarih ogretmeni zaten o yuzden tarihci dimi tobe tobe ya kardesim soylemisti bir kliplerinde ataturk goruntusu kullanmislar diye buda odur heralde | |
|
| |
Tommania Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 4:42 pm | |
| bizim tarihimizde kim var ??ATATÜRK!! thde atatürk ü seviyor onun için kullanmışLAr tbii sen anti olduguniçin bunu anlaman mümkün deil | |
|
| |
imge_tom RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 6:49 pm | |
| hayır bee th atatürrke bi saygısızlık eettimi?eğer tom o gitarı o resmin üzeriden doğru sallasaydı tamam haklısınız. ama böyle bir durum yok.tokio hotel atatürke saygısızlıktan resmi yukarı koymuş ve klbinde kullanmış yani.. | |
|
| |
dmlakaulitz RockeR Aday Adayı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 32 Localisation : Almanya xP / Ankara Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Ocak 20, 2008 8:56 pm | |
| Scream klibindeki resimde KESİNLİKLE Atatürk e hakaret yok!!!Bence Türk stüdyosunda falan çekilmiştir... | |
|
| |
thchica14 Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Ptsi Ocak 21, 2008 6:09 pm | |
| yaaaa tokioo hotell evi yikiorlarr ??? atatürkkin resimi asilan evi yikiorlar ?? bu positiv degil :D | |
|
| |
zelis_1905 Stajer RockeR
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 38 Localisation : Ankara-Manisa Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Salı Ocak 22, 2008 12:41 am | |
| off be yaaa bu grup nedir abi böleee özenti gençliğin yeni ilahı yaa bırakın abi bu işleri ... | |
|
| |
vLad_tepes RockeR
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 33 Localisation : ist. Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Salı Ocak 22, 2008 4:32 pm | |
| bir anda ataturk'e hakaret yok falan nerden cikti ya sanki oyle birseyin sozu gecti - thchica14 demiş ki:
- bu positiv degil :D
bu nedir ayrica ya "bu positiv degil" nasil bir tepkidir. bence bunun cevirisi boyle; "bu hic pozitif degil"dir o ayrica ona "bu hic pozitif (ya da positiv) degil" denmez "hic adil degil" denir | |
|
| |
chorr Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Salı Ocak 22, 2008 10:32 pm | |
| Burada hiç bir kötü niyet yok.Bu tablo scream klibinde var.Ve eğer saygısızlık etmek isteseler.Alıp kırarlardı.Fakat onlar duvarda ata'mıza yer vermişler.Demek ki Atatürk2ün tarihsel kişiliğini seviyorlar.Bence bunu olumsuz eleştirmek değil.Alkışlamak lazım. | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Ocak 24, 2008 4:29 pm | |
| burda th nin hiç kötü niyeti yok onların en sevdiği tarihsel kişi Atatürk ayrıca türkleride çok sevdiklerini heryerde belli ediyolar burda kötü niyet yok yok yok onlar sadece Atatürk e seviyolar ve ona karşıda türklerden daha saygılı ( bazı türklerden tabi) | |
|
| |
shaq Üst Düzey RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Ocak 31, 2008 3:35 am | |
| tokio hotel in bilinçli bir şekilde bunu yapmıcağını düşünorum:D | |
|
| |
chorr Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Ocak 31, 2008 9:26 pm | |
| onlar Türk kültürüne çok saygılılar.keşke herkes onlar gibi Ata'nın resmini baş köşeye koysa... | |
|
| |
EyPi Yeni Üye
| |
| |
tmqoliqimmm Kurmay RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Salı Şub. 12, 2008 10:58 pm | |
| tokio hotel ve atatürk | |
|
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| |
| |
Billqoliq Uzman RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Çarş. Şub. 13, 2008 2:08 pm | |
| - imge_tom demiş ki:
- hayır bee th atatürrke bi saygısızlık eettimi?eğer tom o gitarı o resmin üzeriden doğru sallasaydı tamam haklısınız. ama böyle bir durum yok.tokio hotel atatürke saygısızlıktan resmi yukarı koymuş ve klbinde kullanmış yani..
Tokio Hotel Türk kültürüne ve ataürk e saydılılar ve her fırsatta bunu belli ediyorlar..(!!) | |
|
| |
tom and bill and busra RockeR Aday Adayı
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Salı Şub. 19, 2008 3:39 pm | |
| herkesn tepki gösterdiği TH aslında birçok Türk'ün yapmadığını yapıyorlar..Kıyaslanamaz bir Yanları var. Ayrıca solist Bill KAULİTZ atatürk'e hayran gibi bir şey ve onu sayıyor..Ve şuan farkındaysanız Kolay Kolay kimse Atatürk potresini Klibinde Bulundurmuyor.. Ama th daha fazlasınıda yaptı ve Türk Bayrağını ropörtaj yaptıkları stüdyoya astırdılar ve önünde röportaj yaptılar ....!!! | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Şub. 28, 2008 2:56 pm | |
| - tom and bill and busra demiş ki:
- herkesn tepki gösterdiği TH aslında birçok Türk'ün yapmadığını yapıyorlar..Kıyaslanamaz bir Yanları var. Ayrıca solist Bill KAULİTZ atatürk'e hayran gibi bir şey ve onu sayıyor..Ve şuan farkındaysanız Kolay Kolay kimse Atatürk potresini Klibinde Bulundurmuyor.. Ama th daha fazlasınıda yaptı ve Türk Bayrağını ropörtaj yaptıkları stüdyoya astırdılar ve önünde röportaj yaptılar ....!!!
Sana aynen katılıyorum arkadaşım THnin hiç bir kötü niyeti yokkk.. Biz onları çookk seviyoruz onlarda bizi | |
|
| |
th_tuba Yeni Üye
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! C.tesi Mart 01, 2008 2:11 pm | |
| yuhhh yaaa anti th ciliğin nasıl bir piskopatlık evresi olduğunu hala anlayamadım yaa..atatürkü bile bu işe ortak edebiliyorsunuz.pesss | |
|
| |
BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Nis. 24, 2008 11:14 am | |
| - th_tuba demiş ki:
- yuhhh yaaa anti th ciliğin nasıl bir piskopatlık evresi olduğunu hala anlayamadım yaa..atatürkü bile bu işe ortak edebiliyorsunuz.pesss
Bir cevap bu kadarmı anlamlı olurr..süper bir cevap.. | |
|
| |
ceren-bill9789 RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Cuma Mayıs 02, 2008 4:21 pm | |
| yha ben bu klibin burasını izledim tvde dreamde ve gerçektente ATATÜRK'ün resmi anticilikle hiç bi alakası yok canlarımmm sadece bir ufak bilgiii | |
|
| |
Diplomat Yeni Üye
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! C.tesi Mayıs 03, 2008 5:55 pm | |
| Her Ne Olursa Olsun .. Tokio Hotel'in Klibinde Atatürk'ü Bu Denli Kullanması Yanlış .. Bende Tokio Hotel'i Severek Dinlerim Ama Sorarım .. Atatürk Portresi Önünde Sevişmek, Eglenmek, Gitar- Bateri Parçalamak , Ne Dedigini Bilmeden Bagırmak Çagırmak Saygı Mıdır ? Siz Buna Saygı Mı Diyorsunuz ? İlginc ..
Bunu Yaparken Ya Gercekten de Kafaları Yerinde Degildi Ya da Kasıtlı İdi.. | |
|
| |
4ever him Acemi RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Paz Mayıs 11, 2008 6:31 pm | |
| bu resime yorumsuzum th ye olduğu gibi | |
|
| |
| Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! | |
|