BuRçE Master RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! C.tesi Haz. 07, 2008 9:29 am | |
| - Diplomat demiş ki:
- Her Ne Olursa Olsun .. Tokio Hotel'in Klibinde Atatürk'ü Bu Denli Kullanması Yanlış .. Bende Tokio Hotel'i Severek Dinlerim Ama Sorarım .. Atatürk Portresi Önünde Sevişmek, Eglenmek, Gitar- Bateri Parçalamak , Ne Dedigini Bilmeden Bagırmak Çagırmak Saygı Mıdır ? Siz Buna Saygı Mı Diyorsunuz ? İlginc ..
Bunu Yaparken Ya Gercekten de Kafaları Yerinde Degildi Ya da Kasıtlı İdi.. Ben koyu bi TH fanıyım ama söylediklerine hak veriyorum..Ama kasıtlı olarak yapıldığını ASLA düşünmüyorum Atatürkü sevdiklerini çoo..kkk iyi biliyoruz.Özelliklede bill'in.Ama bencede bu şekilde olmasa daha iyi olurdu | |
|
nemesis Stajer RockeR
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Çarş. Tem. 09, 2008 1:39 pm | |
| bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?! Atatürkün resminin asılı olduğu duvar/ayna/pencereye(pek ne olduğunu anlamadım) gitarıyla vurmaya hazırlanıyor. Atatürk tarihçi değil.o kadar basit değil. ayrıca bizim tarihimizde değil!!!Bugünümüzde ve geleceğimizde...o bizim tek ışığımız.kelimelerinize dikkat edin.öyle sıradan birisinden bahsetmiyosunuz! Atatürk'ü sevsinler tabi.sevmeyen ölsün! Ama o kadar o bizim milletimizin ulu önderi ne mutlu ki... | |
|
..HaZaL.. Moderatör
Mesaj Sayısı : 433 Yaş : 34 Localisation : denizli Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Tokio Hotel - Atatürk... anlamadım! Perş. Tem. 10, 2008 12:38 am | |
| nemesis harikasın süper dile getirdin düşündüklerimi | |
|